0216 443 30 30
info@udofed.org.tr
English
Ana Sayfa
Udofed
Hakkımızda
Festival Resimleri
Hesap Numaralarımız
Aday Başvuru Formu
Yönetim Kurulu
Başkanın Mesajı
Yüksek İstişare Kurulu
Başdanışmanlar
2020 Projelerimiz
Üye Dernekler
Faaliyetlerimiz
Döner Festivali
Udofed Gazete
Bilgi Bankası
Basında Biz
Yazılı Basın
Görsel Basın
Basın Kiti
Döner Akademisi
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Udofed
Hakkımızda
Festival Resimleri
Hesap Numaralarımız
Yönetim Kurulu
Başkanın Mesajı
Döner Akademisi
Yüksek İstişare Kurulu
Başdanışmanlar
2020 Projelerimiz
Aday Başvuru Formu
Üye Dernekler
Döner Festivali
Udofed Gazete
Bilgi Bankası
Basında Biz
Yazılı Basın
Görsel Basın
Basın Kiti
Bize Ulaşın
Bilgi Bankası
AB kanunlarına göre Gıda Katkı Maddeleri
Gıda katkı maddelerini dönerin vazgeçilmezi haline gelmiş durumdadır. Hiç kullanmıyorum diyen üretici bile mecburen bu ürünleri kullanmaktadır.
AB Kanunlarına göre Döner Fabrikası Nasıl Olmalı
Modern Döner fabrikalarında uygulanan EG normları Türkiye? deki HACCP kuralları ile örtüşüyor.
AB´ye göre Döner Üretiminde Soğuk Zincir
Kesim tarihi veya balıkçılık üretimlerinde yakalama tarihi ya da hayvansal kökenli tüm gıda maddelerinde işleme, parçalama veya hazırlama tarihi.
Ülkelere Göre Döner Durumu
Döner haber olarak Dönerin Dünya genelinde ülke ülke durumunu sürekli araştırıyoruz. Bu sayımızda Arap ve İran dünyasında Dönerin durumunu sizlere aktarmak istedik.
0216 443 30 30
Tüm Hakları Saklıdır © 2021 Udofed
Sitemizdeki yazı ve resimler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
web tasarım : webzane